Datumet för denna aktivitet har passerat.

Resa till Amsterdam 4-6juni – inbjudan anm sen 11mars

När: 11 Mar 2020

SSEF erbjuder en trevlig resa till
Amsterdam & Eindhoven
Tid: 4 – 6 juni 2020
SSEF avser att besöka Philips Eindhoven som ligger ca 11⁄2 timma söder om Amsterdam och övrig tid få uppleva Amsterdam, Nederländerna.
Preliminärt program:
Torsdag 4 juni avresa Arlanda förmiddag med ankomst Schiphol och buss/tåg till Amsterdam och valt hotell. Fritt program i Amsterdam resten av dagen.
Fredag 5 juni frukost och avresa med egen buss ca kl 08:00 till Eindhoven.
Anders Lind från Signify har förslag för besöket hos Philips utifrån tid & applikationsområde följande delar av LAC: kontor, industri och även upplevelse av ljus (exakt tid är från 10 – 12) och sedan (lunch
kl 12:30 – 13:30) och 3D fabriken (kl 14:00 – 16:00).
I Eindhoven kör vi till High Tech Campus. I varje rum visas olika miljöer och sätt att jobba med ljus och hur det påverkar rummet samt styrsystem & armaturer.
Anders vill inte avslöja allt för mycket om ni inte varit där innan men alla som har varit där tycker det är bra häftigt.
3D fabriken är en av våra många fabriker som jobbar uteslutande med att ta fram 3D- produkter. I länken nedan kan ni redan nu designa er egen 3D-armatur och beställa den om så önskas; https://www.signify.com/global/innovation/3d-printing
Lördag 6 juni SSEF kan rekommendera besök på ett flertal av Amsterdams fina konstmuseer, en kanaltur och/eller något gott att äta och dricka på trevliga restauranger. Vi tar buss/tåg till flygplatsen under sen eftermiddag och flyg som avgår tidig kväll.
Kostnad för flyg t&r, 2 hotellnätter i Amsterdam i delat dubbelrum samt för transporter inom resmålen till pris 3 900 kronor/deltagare. Om enkelrum önskas blir det mot tillägg. Reseförsäkring och pass ska vara giltiga.
Vi kan i nuläget inte garantera resans genomförande då Coronaviruset kan ändra förutsättningarna.
Resan kommer att faktureras via e-post. Priset gäller medlemmar i SSEF.
Anmälan om deltagande skall vara SSEF-kansliet tillhanda snarast, men senast onsdag 11 mars 2020 till info@elforeningen.se
Anders Lind blir vår värd på plats för denna intressanta resa!
_____________________________________________________________________
På kvällen ska vi äta på en trevlig restaurang i centrala Amsterdam. SSEF bjuder på middagen ingående i
firandet SSEF 70 år. Anders har några förslag i bakfickan som kan bli bra!
SSEF StorStockholms Elförening
c/o Inger Wikander, Hornsgatan 84, 118 21 Stockholm