Nyheter

Studiebesök Danderyd i mars 2024

Ett uppskattat besök gjordes av detta gäng.

Vi tackar alla inblandade för det varma mottagandet och för bra diskussioner. 

Golftävling 2021

Den årliga golftävlingen beslutades att flyttas pga covid. Nytt försök till trevlig Golftävling sker våren 2022 och hoppas då på välbesökt tävling där vi kan fajtas om den fina pokalen.

Vi återkommer med nya datum för golftävlingar.

LED-plattor i undertak

Varning för dåligt ljus med så kallade LED-plattor.

Läs mer här

Även kompletterande information på arbetsmiljöverkets hemsida

Vinnare i SSEF-golfen 2019, Grattis Johan!

Återigen en mycket trevlig eftermiddag som lockade golfintresserade medlemmar i SSEF att samtala om elbranschen och framtiden på elmarknaden. Efter en gemensam god lunch blev det tävlingsinformation.

Vädret var perfekt för golf på en bana som i år hade sämre greener än vad vi är vana vid. Tyvärr fick ett antal medlemmar förhinder att delta, vilket delvis berodde på att det var helgdagsafton inför Sveriges nationaldag. Något vi i styrelsen får tänka på inför SSEFs 70 årsjubileum 2020.

Vi tackar; Xzpert Elkonsult Stockholm, Fagerhults Belysning, Rejlers Sverige AB, Ensto Sweden AB och OBO Betterman för skänkta priser till tävlingen samt ett tack till HaningeStrand GK för utmärkt service!

Vi gratulerar årets mästare Johan Linterius som gjorde en stabil golfrunda.

Johan får förmånen att inneha det vackra vandringspriset fram till 2020 års golfmästerskap. Vi passade även på att gratta Stefan Jansson på hans födelsedag.